Creativiteit in mobiliteit! 

Zoals u bij Renault uit diverse modellen kunt kiezen, zo kunt u bij Autobedijf Coppes B.V. uit verschillende leasevormen kiezen. Hierdoor kunt u de leasevorm kiezen die naadloos aansluit op uw persoonlijke en zakelijke wensen, eisen en mogelijkheden.

U kunt kiezen uit 3 leasevormen. Bij de één nemen wij u alle zorgen uit handen, bij de andere regelen wij alleen de financiering. De keuze is aan u! 

 

Full Operationele Lease

Als u alles wilt uitbesteden!


Valt uw keuze op Full Operationele Lease, dan besteedt u zowel de volledige financiering als het operationele beheer van uw auto's aan ons uit. Alle financiële, technische en beheermatige taken komen voor onze rekening, u houdt zelf alle tijd en energie over voor uw bedrijfsactiviteiten. 
U bent economisch noch juridisch de eigenaar van de auto's, waardoor er ook geen beslag wordt gelegd op uw werkkapitaal. Bij de meest complete vorm van leasing zijn verzekering, onderhoud, zomerbanden, winterbanden en een vervangende auto inbegrepen. Daarnaast kunt u het contract uitbereiden met een tankpas.
 Voor één budgetteerbare all-in prijs nemen wij u alle zorgen uit handen.Netto Operationele Lease

Als u sommige zaken toch liever zelf regelt! Misschien vindt u het prettiger om zaken zoals, onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer zelf te regelen. Daarvoor is Netto Operationele Lease de ideale leasevorm, waarbij ook hier de auto niet bij u op de balans staat. Autobedrijf Coppes B.V. zorgt dan voor de beste financiering van uw wagenpark, eventueel uit te breiden met één of meer van de voornoemde zaken. Alle kosten worden vooraf vastgesteld; afschrijving vindt plaats op basis van de contractduur die u wenst.

 

Financial Lease

Als u wilt dat de auto op uw balans staat!
 Bij Financial Lease dient de auto als onderpand. Omdat het een on-balance financiering is, komt de auto op úw balans te staan en bent ú de economische eigenaar van de auto. De auto kan voor het volledige bedrag exclusief BTW worden gefinancierd. De maandelijkse leasetermijn bestaat uit rente en aflossing, waarbij de hoogte van de aflossing wordt afgestemd op uw specifieke wensen. Deze financieringsvorm kent een vaste looptijd, die volledig af te stemmen is op de gebruiksduur van de auto. Zodra u aan het eind van het contract de slottermijn heeft voldaan, bent u tevens juridisch eigenaar van de auto. Eén van de belangrijkste voordelen van deze leasevorm is de investeringsaftrek voor auto’s met grijs kenteken. Renault Business Finance is juridisch eigenaar van de auto tot de laatste termijnbetaling.Meer informatie

Voor meer informatie ben u van harte welkom in onze showroom of neem contact op met één van onze verkoopadviseurs.


Download  hier uw brochure van Renault Business Finance over leasing.