Om uw Renault in topconditie te houden beschikt Autobedrijf Coppes over een zeer moderne werkplaats. Deze is uitgerust met alle officiële Renault-gereedschappen, een remmentestbank en de meest moderne diagnose apparatuur. Onze auto-technici zijn kwalitatief uitstekend opgeleid en worden voortdurend bijgeschoold. Hierdoor kunnen wij u optimaal van dienst zijn en een ruim service-aanbod bieden. 

 

Onderhoud

Het Renault onderhoudsprogramma zorgt voor duidelijkheid. Dankzij de technologische ontwikkeling zijn de onderhoudsintervallen constant. De inhoud van de onderhoudsbeurt is duidelijk evenals de prijs van de beurt. Wij werken met de Renault All-In prijzen, inclusief arbeidsloon, klein materiaal, milieutoeslagen en de BTW. Indien tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt noodzakelijke reparaties worden geconstateerd, dan krijgt u hiervoor een duidelijke prijsopgave vooraf. 

Reparatie

Ook voor een reparatie aan uw auto bent u bij Autobedrijf Coppes aan het juiste adres. Uw Renault is een geavanceerde auto waarin complexe technieken zijn toegepast. Onze medewerkers kennen elk type Renault door en door. Zij zijn opgeleid door Renault en hun kennis wordt regelmatig opgefrist en aangevuld. Zij beschikken over specifieke Renault apparatuur en -gereedschappen. Omdat wij instaan voor wat wij doen, geven wij dan ook 12 maanden garantie op alle uitgevoerde reparaties. 

Renault All-in prijzen

U wilt uw Renault uiteraard goed onderhouden, maar ook de kosten in de hand houden. Daarom biedt Autobedrijf Coppes u Renault All-in prijzen. Deze verschaffen u duidelijke prijsinformatie vooraf. Dankzij de Renault All-in prijzen weet u altijd precies waar u aan toe bent: een complete prijs die de Renault dealer berekent voor de meest voorkomende werkzaamheden. Zo bent u altijd zeker van originele Renault kwaliteit voor een duidelijke en concurrerende prijs. 

Elke All-in prijs is inclusief onderdelen, arbeidsloon, klein materiaal, milieukosten en BTW. Zo zijn bijvoorbeeld alle banden geprijsd inclusief de- en montage, balanceren en verwijderingsbijdrage! 

APK

Dit is een Algemene Periodieke Keuring die wettelijk verplicht is in Europa ter verhoging van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. 
De kosten voor een APK bedragen € 29,= voor een benzine-auto (inclusief afmeldkosten en BTW). Voor een diesel komt hier een kleine toeslag van € 15,= bij voor de verplichte roetmeting.
Wanneer u de APK laat uitvoeren in combinatie met een onderhoudsbeurt dan is de APK gratis (exclusief roetmeting).
Bent u in het bezit van een Coppes My Renault + Pas, dan is de APK-keuring inclusief 4-gastest of roetmeting gratis.