Renault scoort hoog in veiligheidstests. De veiligheid van een nieuwe Renault is ongeëvenaard. Door de gevolgen van bijvoorbeeld een aanrijding kan die veiligheid echter verminderen. Deskundig schadeherstel omvat daarom meer dan alleen het gladstrijken van plooien en deuken. Ook constructief moet uw auto weer net zo sterk en veilig zijn als voorheen. En niemand kan dat beter dan een Renault Erkend Schadebedrijf.

Renault Erkend Schadebedrijf

Autobedrijf Coppes voldoet aan alle voorwaarden die worden gesteld aan een Renault Erkend Schadebedrijf. De technici worden regelmatig door Renault bijgeschoold en de werkplaats is voorzien van geavanceerde apparatuur, om u de zekerheid van schadeherstel op het hoogste niveau te kunnen garanderen. Bovendien voldoet Autobedrijf Coppes aan de eisen van Schadegarant en het FOCWA Garantiefonds.

Origineel Renault

Het herstel van uw schade gebeurt volgens Renault methoden, met toepassing van originele Renault onderdelen. Deze zijn 100% identiek aan het standaard model qua materiaal, maatvoering en techniek. U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw Renault zijn hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau behoudt. Met het Renault Merkgarantiebewijs in de hand kunt u immers duidelijk aantonen dat uw auto vakkundig is hersteld! 

De 10 zekerheden van het Renault Erkend Schadebedrijf

 1. Professioneel herstel
 2. Behoud inruilwaarde
 3. Behoud fabrieksgarantie*
 4. Originele onderdelen
 5. Instandhouding veiligheid
 6. Eén aanspreekpunt
 7. Aantoonbare garantie op herstel
 8. Vervangend vervoer
 9. Vaste, duidelijke tarieven
 10. Uw auto schoon afgeleverd

* indien van toepassing

Renault Minute Schadeservice verhelpt kleine schades snel en zonder afspraak

Al bent u nog zo voorzichtig, op den duur loopt uw Renault ongetwijfeld een keer schade op. Meestal een minieme kras of deuk, die het rijgedrag van uw Renault niet beïnvloedt, maar uw humeur wel. Renault Minute Schadeservice doet er snel wat aan. Maar helpt u bijvoorbeeld ook bij een beschadigde ruit, bumper of koplamp. Wij zorgen ervoor dat uw auto binnen 24 uur, weer in topconditie verkeert. Dankzij toepassing van de nieuwste technieken en materialen is veelal een minimale reparatie mogelijk. Dit komt niet alleen de snelheid van het herstel ten goede, maar uiteraard ook de prijs.

Binnen twee dagen herstellen wij de schade:

 • Spotrepair: bijwerken van kleine beschadigingen en deukjes in gelakte delen, tot maximaal 2,5 cm doorsnede (ca. het oppervlak van een 2 euro munt)
 • Uitdeuken van carrosseriedelen tot een oppervlak van maximaal 2,5 cm doorsnede (zonder spuiten)
 • Reparatie van kunstof delen, zoals bumpers en strips
 • Interieurreparatie zoals dashboard, stoelbekleding, leder, etc.
 • Vervanging van onderdelen zoals ruiten, bumpers, zijspiegels, koplamp- en achterlichtunits

Wilt u exact weten binnen hoeveel tijd een bepaalde beschadiging kan worden hersteld, raadpleeg dan onze schademanager, Edwin de Keijser op telefoonnummer 0487-531201.

Eén ding beloven we u: we helpen u in elk geval zo snel mogelijk!

Duidelijke zekerheden van Renault Minute Schadeservice:

 • Snelle en professionele reparatie
 • Originele Renault onderdelen
 • 4 jaar garantie op arbeid, spuiten en plaatwerk
 • Instandhouding veiligheid
 • Behoud inruilwaarde en fabrieksgarantie*
 • Gratis prijsopgave
 • Vaste duidelijke prijzen
 • Geen afspraak nodig

*Indien van toepassing