Eind 1961 kopen Max en Gon Coppes de voormalige brandweerkazerne met bestaand café aan de Dorpsstraat in Bergharen waar een eigen automobielbedrijf wordt gestart. Wat uit hobby is geboren groeit daarna uit tot een regionaal bekend autobedrijf.  In 1976, 15 jaar later wordt het café gesloten en het sub-dealerschap van Ford ingeruild voor het erkende dealerschap van Renault. Mede door het verlenen van uitstekende service, gedegen kwaliteit en een persoonlijke benadering groeit Autobedrijf Coppes door. 

In 1999 bouwen zoon Max en dochter Gertie een prachtig nieuw bedrijfspand voorzien van alle faciliteiten die bij een modern dealerbedrijf horen. De verhuizing naar het Hogeveld op het industrieterrein in Bergharen is dan ook in juni 2000 een feit. De 22 medewerkers beginnen hier aan een nieuw avontuur en het familie bedrijf blijft volop in beweging. De zeer betrokken medewerkers zorgen in een plezierige sfeer voor een continue kwaliteit voor u als klant, die altijd op de eerste plaats staat!

 

COPPES 50 JAAR JUBILEUM

In 1998 namen Max en Gertie Coppes de zaak van hun ouders over en zetten voortvarend het autobedrijf door. De tweede generatie richt haar blik op de toekomst.