4CONTROL

De Renault Talisman Estate heeft alle bochten onder controle. Het 4CONTROL®-onderstel met meesturende wielen berekent de draaicirkel van de wielen 100 keer per seconde en past deze automatisch aan voor een unieke wegligging. Het systeem vergroot uw rijsenstatie door extra stabiliteit en een snellere respons op uw rijstijl. Met de 4CONTROL®-vierwielbesturing heeft de Renault Talisman Estate een bijzonder kleine draaicirkel voor een Estate. De meesturende achterwielen zorgen ervoor dat u zonder moeite elke draai kunt maken.

Multi-sense

Het Renault Multi-SENSE®-systeem geeft de Talisman Estate verschillende karakters. Met de draaiknop selecteert u eenvoudig uw gewenste stand: Comfort, Sport, Eco, Neutraal en Persoonlijk. Zo lijkt het alsof u meerdere auto's in één heeft. U kiest de rijbeleving die past bij uw stemming.

Het spel van de verleiding

Een stoere voorkant, gespierde flanken en de elegante uitstraling maken de Renault Talisman Estate onweerstaanbaar. De opvallende lichtsignatuur en de chromen grille en de fraaie 18 of 19 inch lichtmetalen wielen weerspiegelen zijn persoonlijkheid. Dynamisch en modern, het slanke silhouet van de Talisman Estate nodigt u uit om direct plaats te nemen en daarna nooit meer uit te stappen.