4Control

Geniet van de uitzonderlijke wegligging. Het 4CONTROL®-onderstel berekent de draaicirkel van de wielen 100 keer per seconde en past deze automatisch aan voor optimaal reactievermogen en stabiliteit. Het systeem vergroot de wegligging door extra stabiliteit en een snellere respons op uw rijstijl.

Met de 4CONTROL®-vierwielbesturing heeft de Renault Talisman een uitzonderlijk kleine draaicirkel voor een auto van dit formaat. Dankzij de meesturende achterwielen hoeft u veel minder aan het stuur te draaien. U beweegt zich net zo soepel door de stad als een kleine stadsauto.

Multi-sense

De bediening van het Renault Multi-SENSE®-systeem is altijd binnen handbereik en eenvoudig. U kunt door één simpele beweging het gewenste menu openen op het scherm van uw R-Link2-multimedia- en navigatiesysteem. Met de draaiknop selecteert u eenvoudig de gewenste rijmodus. Onder de draaiknop zit een snelkeuzetoets waarmee u direct kunt schakelen naar een van uw twee voorkeursmodi. Zo past u uw Renault Talisman snel aan uw wensen aan.

Ruim en elegant interieur

De Renault Talisman is ruim en elegant. De auto heeft een stijlvolle uitstraling dankzij de opvallende 18" of 19" lichtmetalen wielen. Het ontwerp van de Talisman is gebaseerd op de juiste verhoudingen en precieze en strakke lijnen die van motorkap tot kofferruimte dynamiek en moderniteit uitstralen. De auto rust op perfect gevormde wielkasten, waardoor het voertuig kracht en vermogen uitstraalt. Het slanke silhouet met chromen accenten trekt direct uw aandacht. Het glas aan de achterzijde nodigt u uit om het luxe interieur te bekijken.