Geniet van het design

Laat u betoveren door de sensuele lijnen. Vloeiende lijnen, fraaie proporties, een silhouet dat prachtig wordt aangevuld door de ver naar voren staande panoramische voorruit... U zult niet onopgemerkt blijven in de nieuwe Renault SCENIC.

20" wielen
De nieuwe Renault SCENIC wordt standaard geleverd met grote wielen en die maken het verschil. Ze geven de auto een aerodynamische en moderne look.

Tweekleurige carrosserie
De nieuwe Renault SCENIC is het enige voertuig in het segment met een optie voor een tweekleurige carrosserie zodat u uw auto extra dynamisch en modern kunt maken.

Vast glazen panoramisch dak
Trakteer uzelf als bestuurder op extra luxe in uw nieuwe Renault SCENIC door te kiezen voor een glazen panoramisch dak. Er zit geen balk in het midden zodat u ongehinderd naar buiten kunt kijken.

Vormen en materialen komen prachtig samen
Prachtig dashboard, betere ergonomie, veel opbergmogelijkheden en hoogwaardige materialen: het is geen straf om in de nieuwe Renault SCENIC te zitten.

Kenmerken

Ruim en naar eigen wens in te delen
De nieuwe Renault SCENIC is de ideale familieauto en maakt al uw ritten eenvoudiger. Profiteer van de ruimte aan boord, de slimme opbergmogelijkheden en zijn modulaire interieur.

One-Touch folding achterstoelen
Transformeer de nieuwe Renault SCENIC in een handomdraai. Dankzij de One-Touch folding achterstoelen hoeft u slechts op een knop te drukken om de zittingen achter in te klappen. U beschikt dan over enorm veel bagageruimte

Stoelen met superieur comfort
Kies voor totaal comfort. De nieuwe Renault SCENIC heeft dezelfde stoel als de grotere Renault ESPACE, voorzien van schuim met extra dichtheid voor betere ondersteuning. Profiteer van optimaal comfort met de 8-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen inclusief verwarmings- en massagefunctie (verkrijgbaar tegen meerprijs).

MULTI-SENSE®-technologie
U kunt van stemming veranderen, de nieuwe Renault SCÉNIC ook! Dankzij de MULTI-SENSE®-technologie kunt u uit vijf modi kiezen ("Comfort", "Neutral", "Sport", "Perso", "Eco"). Geniet elke keer weer van een nieuwe rij-ervaring.

R-LINK 2-tablet met touchscreen.
Het intuïtieve en verbonden R-LINK 2-multimediasysteem aan boord biedt de mogelijkheid om alle technologieën van de nieuwe Renault SCÉNIC te bedienen. Open uw MULTI-SENSE®-instellingen en al uw toepassingen, Bluetooth-telefonie en TomTom-navigatie. Het R-LINK 2-touchscreen is beschikbaar in een verticale versie van 8.7" en verrassend eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen maar een profiel te maken en uw persoonlijke inhoud met één druk op de knop op te halen.