FWD EN RWD

De nieuwe Renault Master is robuust, geknipt voor elk karwei. Zwaar werk of het vervoer van grote voorwerpen, alles is mogelijk. Beperkingen zijn er niet, zeker niet bij de achterwielaangedreven versie RWD. Die kan heel wat verstouwen en biedt ook dan een uitstekend weggedrag. Aan de trekhaak mag deze auto zelfs 3.000 kilogram aan geremd aanhangwagengewicht torsen.

 

EEN VOLWAARDIGE WERKRUIMTE IN DE CABINE

Ruim, ergonomisch en comfortabel: de cabine van de nieuwe Renault Master heeft een zeer professionele uitstraling. Met optimaal zicht op het verkeer en met een uitstekende ergonomie. De stoel en het stuur zijn verstelbaar, zodat iedereen een ideale zitpositie kan instellen. Airconditioning en verbeterde geluiddemping verhogen het comfort. De nieuwe Master maakt elke rit veilig en aangenaam.

 

DESIGN

De voorzijde van de Renault Master oogt robuust. Hier staat echt een daadkrachtige auto, met grote, expressieve koplampen en een nieuwe grille. De brede bumpers beschermen de carrosserie optimaal. Ze geven daarbij de bedrijfsauto een eigentijds en modern uiterlijk.