STAP IN EEN WERELD VAN VERLEIDING

Vloeiende lijnen, krachtige grille, atletische vorm, innovatieve lichtsignatuur, 17" of 19" lichtmetalen wielen, de Renault Kadjar is creatief, robuust, sportief en gedurfd. Hij vervoert u dagelijks met kracht en elegantie naar uw bestemming. U hoeft alleen nog maar in te stappen en hij neemt u mee op avontuur...

EFFICIËNTE MOTOREN

De Renault Kadjar heeft krachtige, betrouwbare en efficiënte motoren. Hij is uitgerust met het STOP & START systeem met regeneratief remsysteem. De motoren zijn voorzien van verschillende technologieën, zoals het downsizen, de reductie van inwendige wrijving en de nieuwste generatie brandstofinspuiting. Dit alles zorgt voor optimale prestatie en brandstofverbruik. 
De vorm van de wielen, de buitenspiegels, de hoek van de spoiler en de windschermen aan de zijkant zijn uitgebreid getest in de windtunnel. Daarnaast is de onderkant voorzien van een plaat om de luchtstroom onder de auto te optimaliseren en bevindt zich aan de voorzijde een windscherm om de luchtstroom langs de wielkasten te leiden. Tot slot zijn er automatische kleppen bevestigd aan de luchtroosters: de kleppen zijn gesloten wanneer u de auto start en zullen alleen automatisch opengaan wanneer de motor koeling nodig heeft. Hierdoor wordt het brandstofverbruik met 0,62 L verminderd bij een snelheid van 130 km/h en een vermindering van 4 gram C02-uitstoot per km!

ONGEKENDE VEELZIJDIGHEID

Behoefte aan ruimte? U zult versteld staan van het ruime interieur van de Renault Kadjar. Dankzij de praktische vormgeving kunt u moeiteloos uw kinderwagen of golftas vervoeren. De Kadjar biedt u een riante kofferbakinhoud van 472 liter. Maar dat is niet alles, dankzij de One-Touch folding achterbank kunt u met de hendels in de kofferruimte de 1/3-2/3 deelbare achterbank automatisch neerklappen en vastzetten. Wanneer ook de bijrijdersstoel is neergeklapt, reikt het laadvlak tot aan het dashboard met een maximale lengte van maar liefst 2,5 m.

Weggeklapt bevindt de trekhaak zich achter de bumper en is dan niet zichtbaar. De trekhaak van de Renault Kadjar blijft altijd binnen handbereik. De trekhaak kan eenvoudig tevoorschijn gehaald worden doormiddel van een onopvallende hendel in de kofferruimte.