PRESTATIES

Voor de Renault Kangoo Express is er een breed motorenaanbod beschikbaar dat afgestemd is op het gebruik van de bedrijfswagen. U kunt rekenen op zuinige, veilige, duurzame, betrouwbare en schone motoren met de keuze tussen diesel en benzine. Alle dieselmotoren zijn leverbaar met roetfilter. De onderhoudskosten en het verbruik zijn laag. Tezamen met de goede restwaarde behoort de kilometerkostprijs van de Renault Kangoo Express tot de laagste van de markt!

 

GEBRUIKSGEMAK

De Renault Kangoo Express weet wat professionals willen. De laadruimte en de toegang tot de laadruimte van de auto is speciaal gemaakt voor zo efficient mogelijk gebruik.

 

COMFORT

De Kangoo Express biedt een op maat gemaakte transportoplossing, geschikt voor alle mogelijke taken. De Renault Kangoo Express is leverbaar in 3 carrosserielengtes: de Express Compact, de Express en de Express Maxi. Vervoert u bijvoorbeeld compacte ladingen, dan kunt u kiezen voor de Kangoo Express Compact. Heeft u bijvoorbeeld een installatiebedrijf, dan kunt u de laadruimte inrichten naar eigen inzicht. Vervoert u beperkt houdbare producten? Dan kunt u de Kangoo inrichten als koelwagen. Hierbij heeft u een echte stadsauto die precies doet wat u wilt. Wat uw wensen ook zijn, u kunt kiezen uit diverse opties om het comfort te verhogen, het in- en uitladen te vergemakkelijken en de laadruimte in te richten. U kunt uw Kangoo Express gebruiken als mobiel kantoor of werkpaard voor elke dag.